OPTILISED TÖÖ- JA OHUTUSPRILLID TAGAMAKS SINU SILMADE TURVALISUSE!

Silmade heaolu ning kaitse on ühed olulisemad punktid, mida üks hea prillipaar täitma peaks. Kahjuks tavaprillid ei ole võimelised neid ülimalt rangeid nõudmisi täitma. Mõistes klientide nõudlust millegi spetsiifilisema järgi, kui lihtsalt ülimalt hea prilliklaas, oleme turule toonud uhiuued töö- ja ohutusprillid, mis tagavad parima kaitse Sinu silmade jaoks!

Sõltuvalt tegevusest ning keskkonnast on vajalik täita vastavaid nõudeid, et tagada kompromissitu nägemine koos lisatud kaitsega. olenemata sellest, kas vaja on ühevaatelisi, bifokaalseid või progresseeruvaid prilliklaase, suudame spetsiaalselt Sinu nõudmistele toodetud töö- ja ohutusprillidega kõik vajalikud punktid täita!

SERTIFITSEERITUD KAITSE JA PAREM NÄGEMINE TÖÖKESKKONNAS

Töökeskkonnast leiab mitmeid ohutegureid, mis võivad saada Sinu silmadele saatuslikuks- tolm, pinnud, ning isegi ohtlikud kemikaalid. Samaaegselt parima nägemisteravusega pakuvad töö- ja ohutusraamid kaitset nende elementide eest. Vähendades muret, silmade ohutuse üle, saate keskenduda käesolevale ülesandele.

Kõik meie töö- ja ohutusraamid  on toodetud vastavalt EN166-2001 normidele, samuti vastavusele Euroopa PSA määrusele (EL) 2016/425. Raamide tootmine toimub kõige rangemate tehnoloogiliste ning turvalisuse standarte jälgides. Raamid ja klaasid on individuaalselt testitud ja nende ühendamisel loodud sertifitseeritud kaitseprillid, et saavutada nõutav turvalisus ja nägemisteravus.

OPTILISTE TÖÖ- JA OHUTUSPRILLIDE EELISED

  • Kandmisel paraneb keskendumisvõime
  • Kandmisel optimeeritud nägemine
  • Parema nägemise tõttu on vigu vähem
  • Suurenenud motivatsioon
  • Vähenenud silmade väsimus
  • Vähendatud oht

STIILNE NING VASTUPIDAV

Tänu oma kõrgkvaliteetsetele materjalidele on kõik töö- ja ohutusraamid testitud kõige rangemaid viise kasutades. Prilliraamid on enne sertifitseerimis protsessi lõppu seisnud vastamisi lõõmava tulega ning arktilise jääga. Tundnud enda peal kõrvetavaid happeid ning teravaid käiasid. Seda kõike selleks, et saaksime Sulle tagada vastupidavaimat prilliraami.

Selleks, et silmad oleksid kaitstud, ei pea ka järele andmisi tegema prilliraamide välimuses. Raamide valikutest leiab mitmeid erinevaid stiile, mis sobituvad Sinu töökeskkonnaga ideaalselt. Pakkumaks parimat kaitset ning laiemat nägemisulatust on raamid disainitud erinevate lisadega- selleks võivad olla külgmised kaitsed, laiendatud klaaside vaateala, suurendatud klaasiavadega raamid.

Kui tunned, et Sinu elust on puudus kvaliteetsed ning otstarbekad töö- ja ohutusprillid, pöördu lähimasse müügisalongi, et tutvuda valikuga ka kohapeal. Oma silm on siiski kuningas ning niimoodi tunned mugavaima tööprilli ise ära.

Müügisalongides ära unusta mainida salasõna ’’OPTIUM’’, nõnda saad optilised töö- ja ohutusprillid -10% soodsamalt. Salasõna kehtib kuni 31.08.23

TÖÖ- JA OHUTUSRAAMIDE MUDELID

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga